Aluminium kozijnen

Moeite met het vinden naar een leverancier voor aluminium kozijnen? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

HORZ levert en monteert aluminiumkozijnen op maat. Wij werken met de profielen van Aluprof en Reynaers om topkwaliteit af te kunnen leveren. Heb je toch liever een kunststofkozijn voor het optimale rendement, maar wil je wel de looks van een aluminium kozijn? Ga dan voor 'Aluskin' dit is een aluminiumdekschaal over het goed renderende kunststofkozijn.

 

Naast het plaatsen zijn wij ook gespecialiseerd in het herstellen van uw aluminium kozijn. Wat de meeste monteurs niet voor elkaar krijgen om te herstellen, lukt dit ons vaak wel.

 

Blader in onze catalogus voor alle opties of bekijk onze folder. Deze zijn hieronder te downloaden. 

HORZ Aluminium Catalogus
PDF – 24,2 MB 96 downloads
HORZ Deuren Aluminium Catalogus
PDF – 5,7 MB 39 downloads
HORZ Kozijn Brochure
PDF – 1,9 MB 79 downloads

Waarom aluminium kozijnen...

Aluminium kozijnen zijn ramen en deurkozijnen die gemaakt zijn van aluminium. Aluminium is een lichtgewicht metaal dat veel gebruikt wordt in de bouw vanwege zijn duurzaamheid, flexibiliteit en corrosiebestendigheid.

 

Aluminium kozijnen hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout of kunststof. Ze zijn sterk en stabiel, wat zorgt voor een goede isolatie en inbraakwerendheid. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onderhoudsvrij en hebben ze een lange levensduur.

 

Een ander voordeel van aluminium kozijnen is dat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren en afwerkingen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk aangepast worden aan de stijl en uitstraling van een gebouw.

 

Tot slot zijn aluminium kozijnen ook nog eens milieuvriendelijk. Aluminium is namelijk volledig recyclebaar, wat zorgt voor een duurzame keuze.